Magazin online:haine, adidasi, parfumuri, accesorii, blugi, curele. Adidas, Nike, Puma, D&G, Gucci, Versace, Lacoste, Boss.

miercuri, 9 februarie 2011

randuri

Nu vreau sa innebunesc pe nimeni, vreau doar sa ramana undeva... sa le insir peste tot, sa le scriu in nori, sa le scriu pe cer, sa ramana acolo, sa nu le stearga ploaia, sa nu le alunge vantul, sa nu le usuce si nici sa nu le topeasca soarele. Sunt scrise din inima pentru inima, din pasiune pentru pasiune, din dragoste pentru dragoste, din dor pentru dor si nu in ultimul rand, din iubire pentru iubire.
Multi ne critica pe noi, cei care avem sentimente si ne simtim bine atunci cand le expunem. Nu cred ca cineva si-a pusw vreodata intrebarea... De ce fac eu asta? Pentru ca imi place sa scot ce e mai frumos din urat, pentru ca imi place sa scot lumina din intuneric.
Ieri ii povesteam unei prietene cam cum simt eu ca am ajuns... sunt ceva de genul... "i don't give a fuck" si "who the fuck cares?". Asa sunt eu. mor fara motiv, ma sting precum un foc suflat de vant, caruia ii este lasata o scanteie in speranta ca va avea puterea sa se aprinda.. in inima mea intunericul de mult a pus stapanire peste ceea ce numeam culoare.  culoarea avea o nunata gri, insa pentru mine parea a fi frumoasa... de fapt totul era negru, insa era un loc mic, pe unde batea o raza de soare si era totul mai luminos... insa a fost astupat si nu mai e nimic... e doar rece, intuneric si singuratate...si ce bine e sa fii in propria singuratate, sa te lasi usor pe spate, sa aprinzi o tigara si sa incerci sa vezi totul prin fumul ce se lipeste de tavan...
Ii spuneam ca vreau sa plec... si chiar am sa o fac. UNDE? Pe drum. Sa ma sui in tren si sa merg... Initial voi porni spre o destinatie sigura, iar de acolo... Dumnezeu cu mila :)) Cred ca spre mare, sa stau macar o ora... atat vreau, nimic mai mult, sa o ascult, caci ea nu minte, ea asculta durerea fiecaruia...

First post

La insistentele multor persoane, am decis intr-un final sa ma transform si eu intr-un blogger si sa intru in aceasta gasca imensa de oameni care isi expun ideile, indiferent ca sunt sau nu citite, indiferent ca sunt sau nu apreciate... Putin imi pasa, sincer daca se intampla una din cele mai sus spuse... Asa ca sa-i dam drumu la treaba, sa umplem World Wide Webul cu nimicuri :)