Magazin online:haine, adidasi, parfumuri, accesorii, blugi, curele. Adidas, Nike, Puma, D&G, Gucci, Versace, Lacoste, Boss.

miercuri, 1 iunie 2011

1 Iunie

Ce element din viata noastra este mai minunat decat COPILARIA? Ar mai fi cateva... Casatoria, venirea pe lume a primului copil, primii pasi facuti de cel mic in lume... Sunt multe elemente care ne pot face viata fericita, insa trebuie sa acord atentie maxima, astazi cel putin, doar unuia... COPILARIA


Ce este copilaria? Ar fi foarte multe feluri in care as putea sa o caracterizez...


Copilăria este o lume de miracole şi de uimire a creaţiei scăldate în lumină, ieşind din întuneric, nespus de nouă şi proaspătă şi uluitoare.
CopilăriePerioadă a vieţii umaneintermediară între idioţia prunciei şi nebunia tinereţii - ladoi paşi de păcatele maturităţii şi la trei de regretele bătrâneţii.
Oamenii aceştia fără copilărie n-au nici amintire, nici viitor; au numai prezent, dar un prezent material, fără farmec, cu totul pozitiv. "Fă cum au făcut şi părinţii tăi", asta e fraza banală.

Oamenii care au avut copilării fericite sunt minunaţi, dar obişnuiţi... O copilărie nefericită te face să-ţi foloseşti imaginaţia pentru a crea o lume în care să fii fericit. Foloseşte-te de suferinţă. Acesta ţi-e darul ce ţi-a fost dat


Dar ce e o copilărie fericită...? O bunică generoasă, visuri de o viaţă, jocuri naive şi hazlii, un bunic blând, abecedarul, primele litere, iar mai apoi, o scrisoare pentru mamă, prietenii, zilele de vară când încerci să stai treaz şi să numeri stelele şi un loc în care ai voie să fii copil, să-ţi imaginezi o lume mai bună, să visezi cu ochii deschişi.
Eşti ca un adult care, privind spre copilărie, îşi dă seama că n-a apreciat-o niciodată. Nu poţi, ca bărbat, să te întorci la grădiniţă ca să te joci şi să ceri dragoste şi grijă numai pentru că acum le cunoşti valoarea.

"Banii te-nvaţă a vorbi, hainele a merge". Vorbele tatii vin din îndepărtata copilărie şi-mi fac morişcă urechilor. A gândi într-un anume fel nu te învaţă oare tot hainele? Nu! Ele te-nvaţă a merge, e clar! Dacă aş fi îmbrăcat în nişte haine strenţuroase, desculţ, în mijlocul străzii, bătaia de joc a copiilor care ar folosi beţele pentru a-mi arăta găurile pantalonilor într-un anume loc mai cu seamă, ce ar fi! Dar dacă m-aş afla într-un costum alb, impecabil croit şi turnat pe trupul meu atletic, inspectând strada mare cu o dataşare necăutată... ce ar fi?! Dracul s-o ia de treabă! Tot haina face pe om şi tot ea te învaţă a merge. Clar!

Se spune ca in viata, chiar daca noi credem ca am ajuns la acea maturitate pe care o cautam, de fapt inca suntem in perioada in care copilarim. Este valabil pentru toti, nu exista nici o exceptie.

In momentul in care in viata avem parte de lucruri mari, de schimbari, de noi oportunitati, trebuie sa le luam in calcul, pentru ca nimic nu se intampla la voia intamplarii, totul in viata are un rost...

La Multi Ani copii...

Hai ca v-am pupat.