Magazin online:haine, adidasi, parfumuri, accesorii, blugi, curele. Adidas, Nike, Puma, D&G, Gucci, Versace, Lacoste, Boss.

vineri, 4 martie 2011

post 50

Acesta ese cel de-al 50-lea pos... Vad ca merge treaba :))
Postul de azi, cel de-al 50-lea ar trebui sa il fac mai special... Cel putin asa cred. Insa nu pot scrie despre lucruri pe care nu le simt. Nu am facut asta niciodata. Asa ca vin catre voi, pasionatii de world wide web cu o intrebare... Ce alegeti? Sa lasati cea mai deosebita si speciala persoana din viata voastra sa se chinuie, sau alegeti sa luptati in continuare pentru ea, pentru fericirea ei? Cum este mai bine in ziua de azi? Sa fii nepasator/indolent/indiferemt, sau sa iti pese? O mica tema pentru voi si tare mult m-as bucura sa primesc cateva raspunsuri.

Hai ca v-am pupat

relatii din parti punctul 2

A venit momentul in care trebuie sa continui ceea ce am inceput. Voi cita o ultima parte ca sa faceti legatura intre ce am scris si ce voi continua sa scriu.
"E logic sa se uite tot ce ati facut bun ca alea nu mai au importanta. Pun pariu ca sunteti tare multe in aceasta situatie... Ca vai doamne... Vezi draga? Avem x timp de cand suntem impreuna si naaa deja suntem invatati unul cu celalalt adica... Obisnuinta s-a instat la noi... Asta e, mergem in continuare asa, chiar daca sunt nefericita si plang pe la colturi ca nu il mai iubesc si ca nu mai simt nimic din ce a fost odata... Femeie!!! Da-ti doua palme de una singura, dar nu te menaja ca nu are rost. Da-ti-le puternic sa le simti, sa ti se zguduie memoria..."
E foarte grav cand stii ca trebuie sa faci ceva pentru a ta viata, insa refuzi sa faci ceva pentru ca... "Eu sunt puternica, plina de orgoliu si nu accept nici un ajutor din partea nimanui!!!" Cand ajungi sa te complaci in stiatii de genul asta, las o simpla stare de mila cand vine vorba despre cei din jur. Esti pe drumul cel bun!!! Compalce-te, plange-ti de mila in interiorul tau, smulge-ti parul din cap si nu baga in seama pe nimeni care iti vrea binele. Bravo! Felicitari, tocmai ai fost desemnata "castigatoarea" supreama a marelui premiu "uite cum imi distrug eu viata". Premiul castigat este o viata de cocoa!!! ca sa nu ii zic altfel...

Dragii mei, urmeaza si a treia parte, ca doar nu o sa ne oprim aici... Daca e sa ne batem joc, hai sa o facem in stil mare!!!


Hai ca v-am pupat.