Magazin online:haine, adidasi, parfumuri, accesorii, blugi, curele. Adidas, Nike, Puma, D&G, Gucci, Versace, Lacoste, Boss.

sâmbătă, 23 aprilie 2011

Urari de Paste

cica... de Paste ar trebui sa fim mai buni... Acelasi lucru se spune si cand e Craciunul. Insa nimeni nu reuseste sa pastreze acest sentiment... Eu va urez de paste ce va urez si zilnic... Multa iubire sa va inconjoare, multa dragoste in suflet, multa putere pentru a reusi sa realizati ce isi doreste inima, ca la urma urmei... ea conduce totul... Inainte de toate... RABDARE RABDARE RABDARE!!! Dragostea si iubirea mereu va va aduce zambetul pe buze si forta necesara de a realiza tot ce va propuneti... Uneori ti se pare imposibil sa realizezi lucruri importante si marete, sau ai tendinta de a te lasa cuprins de teama, de frica ca nu vei reusi sa duci la bun sfarsit ce ti-ai propus. Gresit! Eliminati-va ideile astea preconcepute si incercati sa priviti totul cu mai mult optimism, insa inainte de toate cu mai mult realism. Nu uitati 2 lucruri elementare de care va loviti zilnic... Detliile fac mereu diferenta si lucrurile marunte sunt cele mai importante... Nu voi incepe sa scriu urari de Paste din alea pompoase... nu sunt de mine. Eu pur si simplu vreau sa va urez sa va lumineze Dumnezeu mintile, nimic mai mult.
Nu petreceti Pastele singuri... Este cel mai urat sentiment posibil, e exact ca atunci cand petreci Craciunul singur, cand esti constient ca bradul trebuie impodobit in 2 nu in unu... asa e si de Paste... Nu cred ca e chiar placut sa stai cu 2 oua in maini, unul in stanga si unul in dreapta si sa ciocnesti de unul singur... Nu e nici etic si nici moral... :)) Dar totusi ce faceti in momentul in care se intampla asta? Pur si simplu iesiti pe strada sa va plimbati, intr-adevar, in singuratatea voastra, insa inconjurati de oamni, chiar daca toti sunt straini... Zambiti, macar o secunda, chiar daca e fals si bucurati-va ca altii sunt cat de cat fericiti, chiar daca sunt necajiti... 
Totusi sa nu o dam in diverse in aceste momente ca nu trebuie sa ne plangem sau sa cautam atentie... M-am descarcat si gata... :))

Hai ca v-am pupat

foto...

Cand fotografiezi oamenii color, le fotografiezi hainele... Cand ii fotografiezi alb/negru, le fotografiezi sufletul. Fotografia alb negru da un aer "vintage" si vintage e "cool". Parca dintr-o data cand e alb/negru nu mai trebuie sa tii cont de reguli de compozitie si nu mai trebuie sa fii atent la cum iti transmiti mesajul. Fiecare vede un cadru intr-un anumit fel, fiecare are o preferinta, o inclinatie catre ceva anume. Nu putem sa judecam de ce face omul alb negru, poate asa vrea, asa ii place, are o inclinatie spre alb negru, nu il intereseaza culoarea intr-un anumit cadru, sau poate imaginile ii par mai expresive asa. La poza alb negru fata de una color, sentimentele sunt mai expresive, totul este privit dintr-o alta perspectiva.Te poate ajuta sa scoti in evidenta anumite trasaturi. cu cat o fotografie este mai simpla si mai "lipsita de detalii", cu atat e mai "curata".

Hai ca v-am pupat.