Magazin online:haine, adidasi, parfumuri, accesorii, blugi, curele. Adidas, Nike, Puma, D&G, Gucci, Versace, Lacoste, Boss.

joi, 5 mai 2011

this is my life, this is my soul... part seventeen







Dupa cum ati observat, incerc sa nu comentez nimic la aceste postari...

Hai ca v-am pupat.

Iubire...

Iubirea este un fum făcut din arborii suspinelor. Purificată, e un foc în ochii celor ce se iubesc. Tulburată, este o mare hrănită cu lacrimile celor ce se îndrăgesc. Şi încă ce mai e? E nebunia cea mai înţeleaptă, fierea ce înăbuşă, dulceaţa ce ne mântuie.



Iubirea este suprema lege a universuluilege misterioasă care guvernează şi orânduieşte totulde laatomul neînsufleţit până la fiinţele raţionalede la ea pleacă şi spre ea convergca spre un centru deirezistibilă atracţietoate gândurile şi acţiunile noastre.

Iubirea este o promisiune, iubirea este un suvenir, odată dat niciodată uitat, niciodată lăsat să dispară. Iubirea e un sărut furat, un zâmbet inocent, o îmbrăţişare pătimaşă... şi un suflet smuls din piept...

Iubirea este ceva atât de deosebit încât n-o poţi ascunde, unde există, nici s-o simulezi, acolo unde nu există. Iubirea nu este un târg: te iubesc pentru că mă iubeşti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc.

Iubirea? Ce-i iubirea? se gândea el. Iubirea stă în calea morţii. Iubirea este viaţa. Tot, tot ce înţeleg, înţeleg numai pentru că iubesc. Tot ce există, există pentru că iubesc. Totul e legat numai de iubire. Iubirea este Dumnezeu şi, când mori, înseamnă că tu, o particică din iubire, te întorci la izvorul veşnic al tuturor lucrurilor.
Iubirea este coloana care susţine lumea să nu se prăbuşească... şi să se stingă pentru totdeauna. Un capăt se sprijină în inima Pământului, celălalt se înalţă şi se pierde în nesfârşitul Universului.
Iubirea este o comoară fără de preţcu care poţi dobândi o lume întreagăcare-ţi îngăduie răscumperi nu numai păcatele taledar şi pe ale altora.

"te iubesc!" iata cea mai scurta si mai frumoasa expresie umanista.Si ea dovedeste ca umanismul se constituie drept cel mai vechi concept de viata al universului cunoscut.Cred ca daca ar fi existat sub o forma oarecare si Adam ar fi avut amabilitatea sa-i spuna Evei:"te iubesc!"...