Magazin online:haine, adidasi, parfumuri, accesorii, blugi, curele. Adidas, Nike, Puma, D&G, Gucci, Versace, Lacoste, Boss.

joi, 10 martie 2011

post amestecat

Nu cred că schimbarea ta s-a produs ca urmare a înţelegerii acestei greşeli. Pur şi simplu ai început să realizezi ce-ai pierdut şi să sângerezi. Te sfâşia disperarea ireversibilului. Te-am surprins plângând în hohote. Alt plâns, cu care te ascundeai de ochii mei. Am văzut în ochii tăi că nu mai îndrăzneşti să cerşeşti iertare, singură nu te puteai ierta.
Nu vreau să te fac să suferi şi, cu cât te doresc mai mult, cu atât o să te fac să suferi. Şi nici nu vreau să mă faci să sufăr şi, cu cât mă vei dori mai puţin, cu atât o să sufăr.
Ar fi mai bine pentru tine daca ti-as spune "jura... promite... depune un juramant... fa o promisiune... si apoi du-te draculu"?
Numele tău e dulce şi încântător. E-al tău, cum aroma unui fruct e a lui. Numele tău e brun, cu obraji albi, ochi caprui şi buze roşii, ca şi tine. Numele tău e mlădios ca şi trupul tău, creanga mea de alun. Numele tău e tânăr ca şi tine, izvorul meu şi-al caprioarelor. Numele tău eşti tu; şi tu eşti pe buzele mele ca un cântec. Îl spun, şi-mi vine să plâng.
Această situaţie de a aparţine cuiva, de a fi psihologic hrănit de cineva, de a depinde de cineva, presupune întotdeauna nelinişte, frică, gelozie, vinovăţie; o minte copleşită de suferinţă nu va şti niciodată ce este iubirea. O stare de suferinţă, sentimentală sau emoţională, plăcerea şi dorinţa n-au nimic de-a face cu iubirea.
Esti manioasa si agitata si ti-e frica sa nu ma pierzi. Admite-o! Admite-o! Admite-o! Admite-o! Admite-o! Admite-o! Admite-o! Admite-o! Admite-o! Admite-o! Admite-o! Admite-o! Admite-o! Admite-o! Admite-o! de 15 ori iti spun lucrul asta
Iubirea este o promisiune, iubirea este un suvenir, odată dat niciodată uitat, niciodată lăsat să dispară.
In viata treci prin momente dificile. Cauta sa vezi in ce parte gasesti zambete, fericire, iubire si intelegere si negresit porneste intr-acolo, caci ceea ce gasesti iti este pus deoparte, pentru a te bucura de ele pentru tot restul vietii.‌
Singurul mod de a fi multumit de viatã e sã te cãsãtoresti cu cel mai bun prieten. Se fac sã râdã reciproc.

Marele filosof Jagger a spus... "nu poti sa ai intotdeauna ce vrei"… Dar cum ramane cu “uneori, daca incerci, poti sa primesti ceea ce vrei”… Think about it…

Şi ai să citeşti zilnic de acum înainte, luni, ani, secole ceea ce se petrece în sufletul meu, dacă nu vii să-mi iei mâinile şi să descoperi în ochii mei marea dragoste pe care mi-ai sădit-o şi pe care nu poţi s-o fărâmi orice ai face, pentru că e opera ta, nu a mea.