Magazin online:haine, adidasi, parfumuri, accesorii, blugi, curele. Adidas, Nike, Puma, D&G, Gucci, Versace, Lacoste, Boss.

joi, 24 februarie 2011

this is my life, this is my soul... part seven

Incep cu cateva cuvinte...
As fi vrut sa adaug in categoria this is my life, this is my soul pe Pink, sa fac sa fie Pink night... dar o sa merg pe mana lui Robbie... am incredere mai multa in el ca va reusi sa faca un lucru bun. Asupra mea chiar au efect aceste melodii, acum nu stiu daca intereseaza pe cineva daca au un efect pozitiv sau negativ.. important e ca au... asa ca sa-i dam drumu :)





Mesaj oficial

De dimineata m-am trezit cu o pofta sa plec... Toata noaptea m-am gandit la acest aspect, lucru pentru care nu am putut dormi... Cu gandul la diverse lucruri, am asteptat sa treaca noaptea, in legea ei... Si dimineata mi-a venit o idee, prin care am reusit sa compensez cu doar 50% ceea ce ar fi trebuit sa fac. Totusi ma bucur ca am reusit sa fac acest lucru. De restul urmeaza sa ma ocup cat de curand.
Vreau sa va prezint un plan de actiune intre 2 parti, care au parte de un hop... Da o sa treaca el si asta ca asa e in viata. Cu cat e mai greu razboiul, cu atat e mai dulce victoria finala... Dar sa lasam vorbaraia si sa va prezint planul de executie:

Stimata colaboratoare, pana pe data de 28.02.2010 inclusiv, veti avea accesul interzis in contactarea numerelor de telefon aferente ramurilor self care, love care, feelings area. Aceasta decizie a fost luata in urma problemelor de comunicare intre serverele societatii noastre cu cele ale societatii dumneavoastra. Mentionez de asemenea ca veti avea accesul interzis la retelele de socializare, la serviciile de instant messaging cat si la mesajele de tip text. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient si va dorim atat un final de saptamana excelent, cat si un final de luna de asemenea excelent. Semnat, director executiv al corporatiei weneedtobetogetherforlife Romania.

Hai ca v-am pupat.

P.S. Dragilor... Puteti lasa comentariile dorite aici si nu pe facebook la shortcut... Daca vreti:))