Magazin online:haine, adidasi, parfumuri, accesorii, blugi, curele. Adidas, Nike, Puma, D&G, Gucci, Versace, Lacoste, Boss.

luni, 28 februarie 2011

Femei... part two

Stiu si recunosc... Am ramas dator cu o a doua parte a acestei... probleme ce ne inconjoara zilnic. Intr-o nota de pe facebook, care era undeva pe aici(click), incercam sa apfrofundez acest element al naturii :). Femeia, dupa cum am sustinut de fiecare data, trebuie iubita, trebuie apreciata, respectata, pentru ca, dupa cum spuneam, a avut al naibii de mult de munca pentru a ajunge la acest nivel la care este, la cel de DIVA. Intr-adevar, unele DIVE exagereaza cam mult cand ajung sa constientizeze ca au parte de acest statut si trec la statutul de PITZI... Nu stiu cine a inventat acest termen, insa tare bine l-a mai gasit... Dragi mei barbati... respectati femeile, bineinteles cele care merita, pentru ca veti avea de castigat... Nu doar FIZIC... ci si psihic, emotional. Nu va bateti joc, pentru ca veti ajunge sa se observati ca roata e rotunda si se invarte... si va fi nu prea bine pentru voi cand veti ajunge sub roata...

Mi s-a parut super tare si plin de adevar aceasta scurta animatie... si adevarul e ca majoritatea cam asa patesc... Se dau cocosi, se infoaie, insa la final...  :))



Hai ca v-am pupat.