Magazin online:haine, adidasi, parfumuri, accesorii, blugi, curele. Adidas, Nike, Puma, D&G, Gucci, Versace, Lacoste, Boss.

miercuri, 27 aprilie 2011

Lectii

Stii momentul ala cand trebuia sa taci si nu ai tacu? Sau cel cand doar un cuvant era sufiecient pentru a schimba cursul evenimentelor... dar liniste totala? Ai trait nevoia de a trai intens dar retinerile induse de o mentalitate gresita te-au oprit sa o faci? Te-ai indragostit si ti-ai reprimat sentimentele doar ca banuiai oe undeva ca nu e persoana potrivita sau ca e prea potrivita sa ti se cuvina? Ai vrut sa spui iarta-ma am gresit si orgoliul ti-a fost mai puternic? Ei bine, daca esti la fel ca mine, iti spun si tie... ai ratat clipa, secunda aia in care totul ar fi putut deveni altfel... clipa spre clipe fericite... vor mai veni si alte clipe cand va trebui sa vorbesti si tu vei face liniste chiar daca stii deja lectia... vei ucide sute de clipe, sute de sanse si mii de visein speranta ca in cea din urma clipa nu vei mai repeta greseala... Si?

Ce faci cu o ultima clipa? Ii dai viata cand esti pe moarte? O lasi sa iti arate cat de bine ar fi fost daca ai fi facut la fel cu clipele dinaintea ei? Sa nu faci asta... sa nu ii dai sansa de a-ti distruge si ultimele momente umplandu-le cu regrete de prea tarziu... Spune-i azi, iarta maine, accepta intr-o zi ca poate nu ai dreptate si supus greselii.

Fa-ti clipe frumoase pentru ore pline si zile seninte. Toate clipele sunt ale tale

Hai ca v-am pupat.

Un comentariu:

  1. daniel, ai un stil maxim. chiar zilele astea m'am ocupat de stricat clipe si ore si zile si de toate. si ce'i cel mai tare e ca'mi iese de minune. aproape ca ma felicit... salve!

    RăspundețiȘtergere