Magazin online:haine, adidasi, parfumuri, accesorii, blugi, curele. Adidas, Nike, Puma, D&G, Gucci, Versace, Lacoste, Boss.

miercuri, 23 februarie 2011

Post de dimineata...

Post de dimineata... Titlu care a venit la intamplare... Nu puteam sa incep ziua cu o alta stare de cacao:)) chiar daca am un ciudat sentiment ca asa va fi... Ma rog... Sa lasam vaicarelile pt mai tarziu ca acum tre sa scriu alte ciudatenii... Treaz? Dela ora 4, cum se intampla de altfel cam in fiecare zi... Nu am somn pt ca de fapt nu zic de ce... Stie de ce... Pardon vroiam sa zic de ce. De pe la ora 4 am stat cu ochii in tavan si am numarat centimetrii de tavan. Ca un om harnic care edte eu, am pornit de dimineata la drum ca omul ce devreme se trezeste, nu mai are somn:)) de fapt era departe ajunge. Destul de aglomerat traficul in Brasov la ora asta. E miercuri, aproape mijlocul saptamanii. Lumea se mai duce si la munca, nu freaca mentosana pe drum ca mine... Invidiosilor:))
M-am trezit cu Dana in urechi... Adica trezit de-a binelea ca pana sa ajung la performanta asta, am baut 3 cani cu cafea si am fumat vreo 9 tigari, cate 3 la fiecare cana...



Foarte frumoasa melodia... Da nu stiu ce pastele masii ca imi curgea un ochi cand o ascultam... Sau amandoi... Nu mai retin exact.
Hai ca v-am pupat...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu